Motel Skive

Topmoderne motel, med personlig betjening

Moderne motel i SKive

Vi byder på et topmoderne Motel med masser af faciliteter til alle behov. Her møder du et serviceminded, proffesionelt og beslutningsdygtigt personale med stor fleksibilitetet – kombineret med det uhøjtidelige og afslappede miljø.

Motel Skive byder alle kunder velkomne, dog har vi i vores levetid især nydt stor interesse fra sportsfolk på grund af vores beliggenhed i nærhed af svømmehal, fodboldanlæg samt Skive Hallerne, hvilke vi har samarbejdsaftaler med som kunderne nyder godt af.

Kulturcenter Limfjord, Skive Badeland og Bowl N’ Fun, ligger alt sammen indenfor gåafstand, således at der er underholdning for kunder i alle aldre.

Vores medarbejdere står til rådighed med råd og vejledning om de forskellige seværdigheder og attraktioner i Skive og Salling såfremt folk skulle ønske at vide hvad der røre sig i lokalområdet.

Motel Skive

Bo tæt ved Sport, Kultur- og Fritidsaktiviteter, i et moderne motel

Motellets faciliteter

Motel Skive har et stort opholdsrum indrettet med moderne møbler, cafeborde, storskærms TV, DVD afspiller, brætspil, kortspil, samt slik og kaffeautomater.

Til de gæster der gerne selv vil stå for madlavningen, har vi et flot og moderne køkken til fri benyttelse. Af hensyn til vores andre gæster, er køkkenet ikke beregnet til grupper der overnatter på Motel Skive.

Vi har 14 sengepladser med ekstra lange senge.

Alle værelser er med eget toilet og bad.

Der er ligeledes mulighed for at få vasket på stedet og personalet på Motel Skive står klar til at assistere i forbindelse med tøjvask.

Derudover har Motel Skive som det eneste i Danmark et stort tørrerum til badetøj med gulvvarme og fugtstyrret ventilation.

Kontakt motel Skive

Skyttevej 13C, 7800 Skive
TLF: +4597525444
EMAIL: post@motelskive.dk