Hotel Strandtangen

…probably one of the best hotels in Scandinavia

Hotel ophold lige ved fjorden

Hotel Strandtangen ligger til kanten af Limfjorden og med storslået udsigt udover fjorden og lystbådehavnen.

Som nabo til hotellet, og midt i den skønne Krabbesholm Skov, ligger det gamle, smukt renoverede sanatorium Resenlund. I bygningerne findes bl.a. Skive Musikskole og Helledie Glaspusteri, der bestemt er et besøg værd.

Skive by byder på hyggelige gågader udsmykket med værker af lokale kunstnere, og i 2006 blev byen kendt for ”De 11 stjerner der smykker samtlige rundkørsler.

Hotel Strandtangen

View over Skive Harbour
. . . probably one of the best hotels in Scandinavia

Vores værelser

Hotellet råder over 53 enheder som er smagfuldt indrettet af Fr. Monika Ritterband som er en dansk kunstner og tidligere studievært og journalist.

Alle værelser/ suiter og lejligheder har udgang til svalegang med borde og stole, eller privat terasse/ balkon  således man kan nyde den friske natur og udsigten.

Nyd et glas vin eller øl som kan afhentes i vores velassorterede Maxibar i receptionsområdet og som er åbent døgnet  rundt – 24/7.

Hotellet råder over 33 suiter/ lejligheder, 18 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser.

8 af værelser med svalegang og udsigt til Skive Fjord og resten ud mod den skønne Krabbesholm Skov.

Sjægthusene

På den yderste bro i lystbådehavnen er opført 8 fritliggende A-huse – også kaldet Sjægtehuse.

Husene er ligesom lejlighederne på ca. 50 kvm. og indrettet med separat soverum, badeværelse og åbent køkken med køl/frys, opvaskemaskine og service til 4-6 personer.

De er yderst charmerende med skrå vægge og stuen er indrettet med chaiselong (dobb. sovesofa), lænestol med puf, B&O TV, radio og mulighed for adgang til trådløs internet.

Alle 8 sjægthuse har udgang til egen terrasse med havemøbler lige midt i lystbådehavnen. Ved husene er der tillige mulighed for at have båd liggende

Kontakt Hotel Strandtangen

Strandvejen 28, 7800 Skive
TLF: +45 96 760 800
EMAIL: reception@strandtangen.com